Coaching är ett väldigt bra tillvägagångssätt för att uppnå de resultat du önskar. Det kan t ex handla om:

  • Att du vill ha mer balans i ditt liv – minska din stress och finna mer lugn
  • Att du vill lära känna dina gränser – att kunna säga nej till sånt du inte vill och säga ja till det du faktiskt vill
  • Att du vill hitta klarhet i något val du står inför eller något som ”skaver” och inte känns riktigt rätt
  • Att du vill leva mer fullt ut

Jag jobbar med djupgående coaching där vi tittar på tankar, kroppen, känslor, energinivå och intuition. Hela coachingprocessen utgår ifrån att det är du som är experten i ditt liv och att du har de svar du behöver inom dig. Jag hjälper dig att få tag på svaren, hitta din inre kraft och även definiera de hinder som håller dig tillbaka, vilket ibland kan vara svårt att se själv.

Hur fungerar samarbetet?

Vid första coachingtillfället gör vi en kartläggning av ditt nuläge – du kommer inför detta möte att få svara på förberedande frågor och även göra en gradering av var du befinner dig i olika delar av ditt liv. Utifrån detta sätter vi upp ett eller flera mål för vårt samarbete, vi tittar på vad du vill uppnå och vart du vill ta dig. Detta ligger sedan till grund för vår gemensamma process. Efter varje möte får du också hemuppgifter som vi gemensamt tar fram och som stöttar dig i din utveckling. Syftet med hemuppgifterna är att integrera och införliva de saker som kommer upp under coachingtillfällena.

Jag coachar via fysiska träffar och erbjuder även coaching via videosamtal, vilket gör att du kan bo var som helst i landet, eller t om utomlands. Jag använder mig av ett väldigt bra verktyg, kallat ”Zoom” som fungerar utmärkt för denna typ av möten.

Jag jobbar främst i samarbeten om 3 månader. Det kan även finnas behov om längre samarbeten om 6 eller 12 månader.

För dig som vill ta ett steg i ditt liv

Detta är för dig som är öppen, tar ditt liv på allvar och som är beredd att satsa både tid, pengar och engangemang på dig själv. Du är villig att titta djupare inom dig och gå helhjärtat in i processen. Stämmer det här in på dig kan vi uppnå riktigt kraftfulla resultat tillsammans.

För att du ska få en känsla om denna typ av coaching kan passa dig erbjuder jag ett kostnadsfritt telefon- eller videosamtal där vi kan lära känna varandra mer och där du kan berätta om de utmaningar du står inför. Detta samtal tar ca 20-30 minuter, kostar inget och du binder inte upp dig till något. Tycker du att det låter intressant är du välkommen att fylla i formuläret nedan. Därefter återkommer jag till dig.

Förusättningslöst telefon- eller videosamtal

Fyll i formuläret för att boka ett telefon- eller videosamtal. Du binder inte upp dig till något och det kostar inget.

* = obligatoriska fält